Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلمنامه این مجموعه که «صفر و بی نهایت» نام دارد، گذری بر زندگی پر فراز و نشیب "حسینعلی البرز" در طول دوران زندگی‌اش است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش تسنیم، با توجه به ضرورت معرفی هرچه بیشتر شخصیت‌های برجسته و تأثیرگذاری همچون مرحوم «حسینعلی البرز» به مردم کشورمان، مجموعه‌ای دو قسمتی (45 دقیقه‌ای)  درباره همین موضوع در حال تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلمنامه این مجموعه که «صفر و بی نهایت» نام دارد، گذری بر زندگی پر فراز و نشیب "حسینعلی البرز" در طول دوران زندگی‌اش است.

اسناد بنیاد البرز، کتاب چهره ماندگار وقف به قلم منوچهر فقیه و روزنامه‌های اطلاعات و کیهان از منابع استفاده شده در این مستند است که توسط مهدی ضحاکی و سجاد فرامرزی کارگردانی شده است.

تصویربرداری از افرادی که مرحوم "حسینعلی البرز" را درک کرده‌اند و دانشجویان و افراد موفقی که از بنیاد البرز جایزه گرفته‌اند و همچنین بازسازی زندگی مؤسس بنیاد فرهنگی البرز از دوران کودکی تا لحظه مرگ و پیشرفت بنیاد بعد از انقلاب اسلامی در بیش از 20 لوکیشن مختلف، از مراحل ساخت مجموعه «صفر و بی نهایت» است که سجاد فرامرزی تهیه‌کننده آن است.

جلیل فرجاد نقش مرحوم حسینعلی البرز را در مجموعه "صفر و بی نهایت" بر عهده دارد؛ علی صابری و بنیامین صفاپور از دیگر بازیگران این مجموعه‌اند. بنیاد فرهنگی البرز با هدف‌‌‌ ترویج فرهنگ و دانش کشور، سال 1342 توسط زنده‌یاد مرحوم حسینعلی البرز از طریق وقف اموال، تأسیس شده است.

مرحوم حسینعلی البرز برای تأسیس این بنیاد تمام اموال خود را وقف کرد؛ وی حتی خانه شخصی خود را نیز فروخت و مبلغ آن را به مجموع دارایی‌های بنیاد اضافه کرد و در یکی از اتاق‌های هتل ایرانشهر زندگی کرد.

مؤسس بنیاد فرهنگی البرز سال‌ها علاوه بر عضویت در نخستین هیئت امنای دانشگاه شریف، تمام تلاش خود را در حمایت از نخبگان ایرانی در تمامی سطوح از طریق ابداع و اعطای وام شرافتی (بدون ضامن و بهره) به دانشجویان، اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و همچنین ابتکار و اهدای جایزه بنیاد البرز به‌عنوان جایزه نوبل ایرانی به برترین‌های علمی کشور به کار بست.

بنیانگذار وقف علمی کشور، علیرغم بیماری و منع پزشکان از هرگونه فعالیت، مسئولیت مدیرعاملی بنیاد را با اشتیاق به عهده گرفت و در طی سال‌های حضورش در ایران، مادام‌العمر خود را از دریافت هرگونه حقوق، پاداش و مزایا بابت مدیریت در بنیاد محروم کرد و به عبارتی، علاوه بر وقف تمامی اموال خود، وجود خود را نیز وقف کرد.

انتهای پیام/

R1444/P/S4,37/CT12 واژه های کاربردی مرتبط تلویزیون سینما سازمان اوقاف وقف بیشتر بخوانید... حمایت سازمان اوقاف از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌ دکترا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تلویزیون سینما سازمان اوقاف وقف تلویزیون سینما سازمان اوقاف وقف حسینعلی البرز صفر و بی نهایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی گذرا به زندگی و آثار یکی از مفاخر فرهنگی شهرستان سقز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین بزرگداشت استاد علی احمدزاده (متخلص به مصلح) از مفاخر ماندگار شهرستان سقز با حضور استادان، خانواده وی و جمعی از فعالان فرهنگی، علمی، اجتماعی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد.

محمد وارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در این نشست اظهار کرد: یکی از اولویت‌های این واحد دانشگاهی بزرگداشت مفاخر علمی، فرهنگی و صاحبان آثار برجسته دراین زمینه‌هاست و امروز مراسم یادبود و گرامیداشت استاد احمدزاده (متخلص به مصلح) با حضور در دو پنل تخصصی برگزار می‌شود.

فریده احمدزاده فرزند مرحوم استاد علی احمدزاده، ماموستا ابوالمحمدی، صباح حسینی، چیمن فتحی، احمد چوپانی، شهباز حسینی و ابراهیم اسماعیل‌پور به شرح آثار استاد احمدزاده پرداختند.

نگاهی گذرا به زندگی و آثار استاد احمدزاده

مرحوم استاد مصلح نویسنده فرهنگی سال‌های متمادی از عمر و تلاش خود را صرف ترویج و تولید علم، دانش و اندیشه کُرد و آثار گرانبها و کم‌نظیری را از خود بر جای گذاشت که به عقیده بسیاری از علما، شاعران و اسلام‌شناسان به لحاظ مستند، استدلا‌های علمی و جامعیت، متمایز ازبسیاری از کتاب‌های موجود است.

تاکنون بیش از ۲۰ اثر مفید و ماندگار از استاد احمدزاده به چاپ رسیده و حدود ۱۰ جلد کتاب ازاین نویسنده یا در حال چاپ بوده یا هنوز به چاپ نرسیده‌اند.

ازجمله آثار استاد احمدزاده می‌توان کرد به در تاریخ باستان، گذری بر تاریخ اسلام (زندگی خلفای راشدین)، دیوان مصلح، پنج گنج، پندی‌پیشینیان، ترجمه قرآن کریم به صورت شعر، یوسف و زلیخا و … اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی گذرا به زندگی و آثار یکی از مفاخر فرهنگی شهرستان سقز
  • برگزاری نمایشگاه «آبی» در باگالری
  • مدیران شهری استان البرز مراقب ترک‌فعل‌ها باشند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند