Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@10:51:11 GMT

«صفر بیست و یک» دنباله‌ای ندارد

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۴۴۷۷۶

«صفر بیست و یک» دنباله‌ای ندارد

ایران اکونومیست-سریال «صفر بیست و یک» به کارگردانی مشترک جواد رضویان و سیامک انصاری که قرار بود در ۴ فصل ۲۵ قسمتی تولید شود، در پایان فصل اول متوقف شده و ساخت آن ادامه نخواهد داشت.

سریال «صفر بیست و یک» به کارگردانی مشترک جواد رضویان و سیامک انصاری به تازگی در ۲۵ قسمت به تولید رسید و روی آنتن شبکه سه سیما رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سریال در قسمت آخر با جمله «پایان فصل اول» خاتمه یافت و این تصور را قوت بخشید که در ادامه این ۲۵ قسمت همانطور که پیش از این هم گفته شده بود، فصل‌های بعدی ساخته خواهد شد. با این حال شبکه سه سیما قرار نیست فصل جدید این سریال را بسازد.

این مجموعه که به تهیه کنندگی مهدی فرجی ساخته شد ابتدا «نیوجرسی» نام داشت و رضویان اولین بار خردادماه سال ۹۸ در شبکه سه از ساخت این مجموعه خبر داد. در همین مدت بارها تولید سریال به تعویق افتاد و یکی از دلایل عمده این تاخیر اصرار سازندگان برای دریافت بودجه بالاتر و سوق دادن مسیر ساخت این مجموعه به سمت معاونت بازرگانی صداوسیما بود که پیش از این برای سریال «پایتخت ۶» اتفاق افتاده بود؛ نکته‌ای که شبکه سه با آن مخالفت کرد و سریال از طریق شبکه و در قالب فرآیند تولید سریال در سیمافیلم ساخته شد.

«صفر بیست و یک» بعد از حدود یک و نیم سال با حضور ۲ کارگردان سریال و چند تن از بازیگران طنز روی آنتن شبکه سه سیما رفت اما کیفیت آن به گونه‌ای بود که نتوانست مخاطبانش را راضی کند و حتی باعث شد انتقادات بسیاری هم روانه تولیدکنندگان و حتی شبکه سه شود.

در این مدت نویسندگان و برخی از بازیگران سریال به تغییرات عمده متن و فیلمنامه روی آنتن اشاره کردند و آن را دلیلی بر کیفیت پایین سریال دانستند.

با این حال همه این موارد باعث شد چندین بار این سوال برای رسانه‌ها بوجود آید که آیا این سریال که قرار بود در چهار فصل ۲۵ قسمتی ساخته شود شکست دوباره‌ای را تجربه خواهد کرد یا خیر. جوابی که خود کارگردانان سریال نسبت به آن سکوت کرده‌اند و حتی در این مدت درباره پروژه سخنی نگفته‌اند.

طبق آخرین اخبار اما شبکه سه دیگر بنایی برای ساخت ادامه این سریال ندارد و قرار نیست «صفر بیست و یک» فصل جدیدی داشته باشد. به ویژه که این شبکه در همان زمان پایانی پخش سریال «نجلا» و به دلیل اقبال مخاطبان اعلام کرد فصل جدید سریال را می‌سازد.

از آنجایی که شبکه سه قرار نیست فصل‌های بعدی «صفر بیست و یک» را به تولید برساند و به این دلیل که این سریال به این شبکه تعلق دارد، بعید است که سازندگان از طریق سیمافیلم هم برای شبکه دیگری اقدام به تولید ادامه سریال کنند چراکه سیمافیلم آنچه را که در شبکه‌ها مصوب شده و قرار است به تولید برسد وارد پروسه ساخت می‌کند.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صفر بیست و یک شبکه سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۴۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ کاوش در گستره وسیع فضا، ما را با برخی از شگفت‌انگیزترین پدیده‌های آسمانی روبه‌رو می‌کند. طیف متنوعی از اجرام به دور خورشید می‌چرخند و گهگاه ما را غافلگیر می‌کنند. دنباله دارها مانند گلوله‌های برفی بزرگ یخی هستند که در فضا در حال گشت و گذار هستند. آنها وقتی به خورشید نزدیک می‌شوند دمی درخشان دارند. آنها را به عنوان مسافران کیهانی در سفر در منظومه شمسی در نظر بگیرید. از جمله مشهورترین دنباله دارهای که ممکن است نام آنها را شنیده باشید، دنباله دار هالی است. بررسی دنباله دارها جذاب است زیرا دانشی نو را از روزهای اولیه منظومه شمسی و نحوه شکل گیری آن به ما می‌دهد.

سیارک ها اجرام سنگی هستند که به دور خورشید می‌چرخند و بیشتر در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری یافت می‌شوند. آنها در اشکال و اندازه های مختلف، از سنگریزه ها گرفته تا تخته سنگ های غول پیکر وجود دارند. گاهی اوقات، سیارک ها ممکن است از مدار خود خارج شوند و به سمت زمین بیایند. هنگامی که آنها وارد جو زمین می‌شوند به شهاب سنگ تبدیل می‌شوند.

هنگامی که یک شهاب سنگ وارد جو زمین شود، در اثر اصطکاک با هوا می‌سوزد و رگه ای از نور در آسمان به نام شهاب ایجاد می‌کند. گاهی اوقات، یک شهاب سنگ از سفر آتشین خود جان سالم به در می‌برد و بر روی زمین فرود می‌آید. دانشمندان شهاب‌سنگ‌ها را بررسی می‌کنند تا درباره موادی که میلیاردها سال پیش منظومه شمسی ما را تشکیل داده‌اند بیشتر بیاموزند. همچنین گهگاه بارش‌های شهابی به وقوه می‌پیوندد. این اتفاق زمانی می‌افتد که زمین از میان دنباله‌ای از گرد و غبار و زباله‌هایی که یک دنباله‌دار بر جای گذاشته است می‌گذرد. این زباله ها در جو می‌سوزند و نمایشی دیدنی ایجاد می‌کنند. یکی از معروف ترین بارش های شهابی، بارش برساوشی است که هر سال در ماه اوت اتفاق می‌افتد.

اکنون که از دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها بیشتر می‌دانید، به یاد داشته باشید که هر چند وقت یک‌بار به آسمان شب نگاه کنید! چه کسی می‌داند، شاید تصادفاً چشم‌تان به این بازدیدکنندگان شگفت انگیز از فضا خورد!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت سمیرا حسن‌پور  از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می‌کند
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • مجموعه تلویزیونی «گرگ» از شبکه ۴
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • برنامه پخش زنده امروز دوشنبه شبکه سه
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا