Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام دکتر عیسی‌زاده در جلسه با مدیریت هم اندیشی و دانش افزایی استادان گفت: خلاقیت و فکری که همکاران هم‌اندیشی بکار می‌گیرند فرصت مغتنمی برای مجموعه است و رویکرد تربیت دینی در تراز انقلاب در همه قسمت‌های معاونت متناسب با نوع مأموریت جاری است و نیاز به تأمل دارد، این شعار از استاد بالادستی گرفته شده است مثل اسلامی شدن دانشگاه‌ها که معتقدیم دغدغه رعایت مبانی اسلام، زمینه ساز اسلامی شدن دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی نهاد ادامه داد: سازمان وقتی به موفقیت می‌رسد که برای خود چشم‌اندازی داشته باشد و برای امور، نگاه‌ها و برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشد چرا که وصول به اهداف کوتاه مدت، برای پرداخت به اهداف بعدی انگیزه بخش است.

وی در ادامه افزود: مجموعه هم‌اندیشی سرچشمه است چرا که شما با استادانی مواجه هستید که تربیت نسل آینده را عهده دار هستند لذا طبقه بندی و رتبه بندی استادان در راستای این هدف است.

حجت الاسلام عیسی‌زاده گفت: براساس تجربه، وجود استادان مغرض و معاند بسیار کم و حتی نزدیک به صفر است. اما سایر استادان در حلقه‌های متفاوت قابل دسته بندی هستند که شناسایی و توجه هرچه دقیق‌تر به این رتبه بندی استادان، بسیار راهگشا است و باید روی راهبردهایی که به آن رسیده‌ایم مصر بوده و دنبال شیوه‌های تحقق آن‌ها باشیم، مثل برقراری ارتباط استادان دانشگاه با مبادی اجرایی در هر شهر و استان که هم اندیشی می‌تواند این حلقه وصل باشد.

معاون آموزشی نهاد اظهار کرد: میدان گسترده و کار وسیع است اما نگاه ما به دوستان افرادی است توانمند و خلاق که به فکر اجرای کارها بوسیله شیوه‌های نو و جدید هستند.

وی افزود: افتادن در دام روزمرگی برای هر مجموعه‌ای آسیب است و برای مجموعه هم‌اندیشی این آسیب جدی‌تری است. انتظار من از همکاران مدیریت این است که به نیروها به عنوان افرادی متفکر و خلاق نگاه شود نه فقط سپردن کارهای روزمره و اجرای آن‌ها. مدیریت هم‌اندیشی به قدری باید چابک باشد که بتواند در بزنگاه‌ها واکنش سریع انجام دهد و کارهای آن بروز و ظهور داشته باشد. ستاد همیشه باید از صف چابک‌تر باشد و برای صف ایجاد انگیزه کند و در صورت غفلت، تلنگر به صف وارد کند.

حجت الاسلام عیسی‌زاده در آخر با اشاره به نقش برجسته استادان معارف گفت: استادان معارف بخاطر روحانی بودن و انتصاب مستقیم به نظام و انقلاب که با انگیزه تربیت دینی به وجود آمده است دارای نقش بسیار برجسته هستند لذا آسیب شناسی این مجموعه بسیار مهم است. اینکه مشخص شود استادان معارف با چه مسائلی روبه رو هستند؟ و بعد از شناسایی آسیب‌ها برای آنها برنامه ریزی شود. در این بحث باید نگاه تفکیکی و تخصصی به استادان معارف داشت. به این معنی که طرح بحث‌های عام در اولویت نیست بلکه توجه خاص و نقطه‌ای و برگزاری کارگاه برای این امور به صورت ویژه است و باید برای ارتقا قریب ۱۲۰۰ نفر هیأت علمی و حدود هفت هزار نفر استاد حق التدریسی معارف و ایجاد تحول در این قشر برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 5123853

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها رشته معارف اسلامی امتحانات پایان ترم دانشگاه های علوم پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سازمان سنجش آزمون استخدامی ویروس کرونا آموزش مجازی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه تهران دانشگاه جامع علمی کاربردی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی استادان معارف هم اندیشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۸۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز از ثبت رکورد تاریخی این دانشگاه با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی جهانی تایمز در بین دانشگاه‌های آسیا خبر داد.

دکتر صفر نصرالله‌زاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود کم‌سابقه‌ی ۲۸ پله‌ای در بین دانشگاه‌های آسیایی، توانست از رتبه‌ی ۱۴۹ در سال گذشته به رتبه‌ی ۱۲۱ ارتقاء پیدا کند.

وی ادامه داد: دانشگاه تبریز همچنین در کشور موفق شد در یک عملکرد درخشان از رتبه‌ی هجدهم به رتبه‌ی دوازدهم رسیده و رکورد جدیدی ثبت کند و در بین دانشگاه‌های جامع، بعد از دانشگاه تهران در رتبه‌ی دوم قرار گیرد.

نصرالله‌زاده با قدردانی از زحمات و تلاش‌های اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه تبریز در کسب این موفقیت، خاطرنشان کرد: این عملکرد درخشان در راستای تدوین و اجرای برنامه‌ی راهبردی دانشگاه به‌دست آمده و ما به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشگام در تدوین برنامه‌ی راهبردی، قطعا باید به این موفقیت‌ها تداوم بخشیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی در خصوص اثرات مثبت این موفقیت‌های ملی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، بیان کرد: نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز و شانگهای از جمله نظام‌های رتبه‌بندی معتبر هستند که با استفاده از شاخص‌های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت و فعالیت‌ها و همکاری‌های بین‌المللی اقدام به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور
  • اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • نقش تربیتی در محیط‌های آموزشی مورد توجه قرار گیرد
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • خسروپناه: استاد زمانی معلم واقعی است که عالم زمانه باشد