Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، سید جواد سلیمانی در دیدار با سردار حسن حسن‌زاده، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ با اشاره به اینکه گروه خودروسازی سایپا با تمام توان مهندسی و علمی خود در تلاش است تا محصولاتی با کیفیت و در شان مردم ایران تولید و روانه بازار کند، تصریح کرد: تحویل به‌روز خودرو، تولید خودروی با کیفیت و کسب رضایت مشتریان، اصلی ترین هدف و دغدغه این گروه خودروسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: عدم پایبندی شرکای خارجی به تعهدات داده شده و خروج آنها از کشور باعث شد تا شاهد نارضایتی‌های مردم در مورد تحویل خودروهای پیش فروش شده باشیم و از طرفی طرح اتوخدمت که در سال های گذشته اجرایی شده بود نیز سبب شد تا مجموعه سایپا با چالش های گسترده‌ای روبرو شود.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: برای برون رفت از مشکلات عنوان شده، مجموعه سایپا با نگاه به داخل از دانش و توان مهندسان ایرانی بهره گرفت و با برنامه ریزی دقیق توانست ضمن حذف پراید به عنوان یک خودروی با فناوری قدیمی از خطوط تولید و افزایش تولید سایر محصولات، خودروهای جدید و مدرن‌تر را به بازار معرفی کند.

وی با بیان اینکه تعهدات ساپیا در شهریور ماه سال جاری صفر شده و این امر در شرایطی محقق شده که صنعت خودرو با سخت ترین شرایط تحریمی روبرو است، گفت: در تامین برخی از قطعات مورد نیاز خودرو مشکلات زیادی وجود داشت که خوشبختانه با همکاری سازمان صنایع دفاع، نیروی هوایی ارتش و نیروی هوافضای سپاه پاسداران، این چالش حل شد و اکنون قطعات با تیراژ بالا تولید می شود.

سلیمانی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تهدیداتی که این موضوع برای تولید خودرو ایجاد کرده بود، افزود: سایپا به عنوان اولین مجموعه صنعتی برای تزریق واکسن کرونا به کارکنان خود اقدام کرد و به عنوان نماینده وزارت بهداشت طرح واکسیناسیون خودروسازان، قطعه سازان و مجموعه های خدمات پس از فروش را عملیاتی کرد.

صنعت خودرو، در دوران تحریم متوقف نشد

سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ نیز در این دیدار با اشاره به داخلی‌سازی موفق محصولات و قطعات و در کنار آن افزایش تولید که در شرایط تحریم اتفاق افتاد، گفت: صنعت خودرو یکی از صنایع بسیار مهم است که دشمن سعی کرد، فعالیت آن را متوقف کند اما چنین امری اتفاق نیفتاد و بالعکس این صنعت در مسیر رشد و توسعه قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ضرورت دارد همه دستگاه های متولی در راستای جهش تولید و مانع زدایی از فعالیت های اقتصادی، سالم حرکت کنند، تصریح کرد: سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) آمادگی دارد که همکاری های مشترک با مجموعه سایپا تعریف کند.

سردار حسن زاده با تاکید بر اینکه رویکرد داخلی سازی که در سایپا وجود دارد باید ادامه پیدا کند، گفت: برای آنکه در صنعت خودرو به اعداد هدف گذاری شده دست پیدا کنیم، ضرورت دارد که واحدهای صنعتی به سمت هم افزایی و همکاری بیشتر حرکت کنند.

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ با اشاره به فعالیت های گروه خودروسازی سایپا در حوزه مسئولیت های اجتماعی و فرهنگی، خاطرنشان کرد: اقدامات خوب و موثری در حوزه بسیج گروه خودروسازی سایپا انجام شده که جای تقدیر و تشکر دارد.

سردار حسن زاده با اشاره به فعالیت های حوزه مقاومت بسیج گروه خودروسازی سایپا، گفت: اقداماتی چون کمک به گروه های آسیب دیده از کرونا، اعزام نیروهای جهادی به مناطق سیل زده و زلزله زده، مشارکت در اجرای طرح واکسیناسیون کارکنان گروه سایپا بسیار ارزنده و مهم است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 پنجشیر اعمال ماه صفر میلاد حاتمی توافق هسته ای موقت سایپا قطعه سازی صنعت خودرو واکسیناسیون کرونا صنایع دفاع اربعین 1400 پنجشیر اعمال ماه صفر میلاد حاتمی توافق هسته ای موقت سپاه حضرت محمد رسول الله ص گروه خودروسازی سایپا صنعت خودرو سردار حسن حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۸۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد

وزیر نفت با اشاره به آمارهای مرکز آمار و بانک مرکزی درباره رشد اقتصادی گروه نفت و گاز گفت: پارسال رشد ۲۰ درصدی اقتصادی گروه نفت و گاز با استفاده از توان و ظرفیت داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان رقم خورد.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در حیاط هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت هزار و ۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی حضور دارند، بیان کرد: این نمایشگاه یکی از رویدادهای معتبر منطقه به شمار می‌آید و صنعت نفت با تکیه بر توان صنعتگران، پیمانکاران، مشاوران و فعالان داخلی این صنعت توسعه می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه وزارت نفت در دولت سیزدهم معطل خارجی‌ها و برجام نمانده و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کرده است، افزود: بیش از ۳۰۰ طرح و پروژه نیمه‌تمام را در دستور کار داریم که ارزش آن‌ها بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار است. بخشی از این طرح‌ها به بهره‌برداری رسیده که افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت، افزایش ۵۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز،رشد بیش از ۱۰ میلیون تنی تولید محصول‌های پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی از آثار این پروژه‌هاست.

وزیر نفت با بیان اینکه قرارداد اجرای پروژه‌های بزرگی را در سال گذشته با تکیه بر ظرفیت و توانمندی شرکت‌های داخلی در صنعت نفت امضا کردیم، گفت: امروز شاهد حضور همه شرکت‌های توانمند داخلی در نمایشگاه بین‌المللی نفت هستیم و در این دولت اجرای پروژه‌ها را بر توان شرکت‌های داخلی گذاشته‌ایم.

اوجی با اشاره به آمارهای مرکز آمار و بانک مرکزی درباره رشد اقتصادی گروه نفت گاز بیان کرد: پارسال رشد ۲۰ درصدی اقتصادی گروه نفت و گاز با استفاده از توان و ظرفیت داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان رقم خورد.

وی افزود: با توجه به برنامه هفتم توسعه، قرار است با تکیه بر توان شرکت‌ها و سازندگان داخلی، روزانه تولید نفت به ۵.۵ میلیون بشکه و تولید گاز به بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب برسد.

وزیر نفت با بیان اینکه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت نفت از ۱۵۰ شرکت در شروع دولت سیزدهم به بیش از ۶۷۶ شرکت رسیده است، افزود: حدود یک هزار قرارداد به ارزش یک میلیارد دلار با این شرکت‌ها امضا شده است.

اوجی با اشاره به اینکه مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۳  وزارت نفت را موظف کرده عملیات سوختگیری در جایگاه‌ها با کارت سوخت شخصی انجام شود، گفت: به همین دلیل در حال پیاده‌سازی این برنامه هستیم و با توجه به اینکه تاکنون ۱۹ میلیون کارت سوخت صادر شده است، از  کسانی که کارت سوخت ندارند خواهشمندیم با توجه به اطلاع‌رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای دریافت کارت سوخت مراجعه کنند.

وی ادامه داد: طبق قانون و با هدف مدیریت مصرف سوخت، باید بیش از ۹۵ درصد سوخت‌گیری در جایگاه‌ها با کارت سوخت شخصی انجام شود. هم‌اکنون بیش از ۷۶ درصد از مردم کشور از کارت سوخت شخصی استفاده می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تولید ۸۵ هزار تن مرغ در قزوین تا پایان سال جاری
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!